Datenschutzbestimmungen

Wat Is Ons Privacy Beleid :

Uw belangen worden gewaarborgd.

  • VDP-Records  respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. 

Wij gebruiken de verzamelde gegevens om onze  klanten de volgende diensten te leveren:

  • Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalmethode nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
  • Wij gebruiken uw gegevens om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, geven wij u steeds de mogelijkheid deze informatie niet te ontvangen indien u dit niet wenst. Het volstaat om te klikken op de link onderaan elke nieuwsbrief die u krijgt en u uit te schrijven.
  • Als u een account aanmaakt bewaren wij uw gegevens op een Secure Server. In uw account slaan we informatie op zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen.
  • Als u besluit een commentaar te schrijven, kunt u zelf kiezen of u uw naam of andere persoonlijke gegevens toevoegt. We zijn benieuwd naar de meningen van onze bezoekers, maar behouden het recht bijdragen die niet aan onze sitevoorwaarden voldoen niet te publiceren.


PRIVACY VERKLARING

Datum :  25/05/2018

Deze privacyverklaring werd opgemaakt conform de GDPR (AVG ) voorschriften.

Algemene Info :

VDP-Records is een web shop die zich richt op verkoop van geluidsdragers cd’s & vinyl platen . Er zijn situaties waarin jouw gegevens door VDP-Records verzameld worden . Het is daarom goed dat je weet wat daarmee gedaan wordt en hoe je  jouw wensen rondom jouw gegevens kan aangeven. Als jij je niet prettig voelt omtrent jouw gegevens neem gerust contact op met ons info@vdp-records.be !

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT :

VDP-Records kan persoonsgegevens over U verwerken , doordat U gebruik maakt van de diensten VDP-RECORDS.BE / VDP-RECORDS.COM en onze Discogs Account omdat U deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website van VDP-Records of onze Discogs Account  verstrekt .VDP-Records kan volgende persoonsgegevens verwerken .

  • Uw voor en achternaam
  • Geboortedatum
  • Uw E-mailadres
  • Adres
  • Telefoonnummer

WAAROM VDP-RECORDS GEGEVENS NODIG HEEFT :

VDP-Records verwerkt Uw persoonsgegevens om U per E-mail of telefonisch uw vragen & opmerkingen te beantwoorden en hierbij een toelichting te kunnen bieden.

Daarnaast kan VDP-Records Uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van een met U gesloten overeenkomst van opdracht , doorgaans bestaande uit een bestelling van goederen aangeboden op onze website.

De gegevens van het registratieformulier zijn vereist om een bestelling  te laten slagen en na bestelling een factuur / verzendnota te laten mee sturen met de bestelling.

VDP-Records ( vdp-records.be / vdp-records.com  ) kan enkele keren per maand een nieuwsbrief uitsturen naar zijn klanten .Deze hebben de kans om uit te schrijven onderaan de nieuwsbrief .Deze nieuwsbrieven gaan over nieuwe artikelen & aanbiedingen van producten aan voordeliger prijzen.

HOE LANG VDP-RECORDS GEGEVENS BEWAART :

VDP-Records bewaart Uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan twee  jaar bewaard indien er geen bestelling is geplaats.

DELEN MET ANDERE :

VDP-Records verstrekt uw persoonsgegevens alleen aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met U , of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

 VDP-Records behoudt zich het recht  de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is vereist dan wel wanneer VDP-Records dit gerechtvaardigd acht om te voldoen aan een juridisch verzoek / proces of om de rechten eigendom of veiligheid van VDP-Records te beschermen. Daarbij trachten wij altijd jouw recht op privacy zoveel mogelijk te respecteren.

GEGEVENS INZIEN ,AANPASSEN  OF VERWIJDEREN :

U heeft het recht om Uw persoonsgegevens in te zien , te corrigeren of te verwijderen . U kunt een verzoek ter inzage ,correctie of verwijdering sturen naar info@vdp-records.be . Het onderwerp van deze mail dient “GDPR  inzage gegevens  “ te hebben om zo voorrang te verkrijgen .VDP-Records zal zo snel mogelijk op Uw verzoek reageren.

BEVEILIGEN :

VDP-Records neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van VDP-Records  maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te waarborgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door VDP-Records verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Vdp-Records  via info@vdp-records.be .

VERSTUREN VAN NEUWSBRIEVEN MET YMLP Mailserver

Uw E-mailadres naam & voornaam ,land worden opgeslagen bij YMLP mailserver . De opslag van jou gegevens is voor onbepaalde tijd , je kan je uitschrijven wanneer je maar wil via de link onderaan de nieuwsbrieven of door een E-mail te sturen naar info@vdp-records.be .

Klanten van onze Discogs account worden hun gegevens zoals E-mailadres naam ,voornaam & land opgeslagen bij YMLP mailserver , deze kunnen uitschrijven wanneer je maar wil via de link onderaan de nieuwsbrieven.

VDP-Records

Lange Blok 44

2431 Veerle Laakdal ,Belgie

Ondernemings N° : BE 0878 288 082

Btw N° :  BE 0878288082

Aus Sicherheitsgründen werden bei jeder Bestellung die IP-Adressen gespeichert.
Ihre IP Adresse lautet: 3.92.91.54
Copyright © 2024 VDP Records. Powered by Zen Cart − Designed by Bert De Ceuster